Actief en omgeving

Ontspannen, actief de natuur in, cultuur snuiven, winkelen of culinair genieten? Wanneer u komt logeren in dit appartement, hoeft u niet te kiezen. In de nabije omgeving kan dit allemaal en zodra u uw auto heeft geparkeerd in de parkeergarage onder de duinen, heeft u deze niet meer nodig. Met het strand en de zee voor de deur en door de ligging in het centrum van Katwijk, is dit de perfecte uitvalsbasis voor al uw activiteiten.

Hier kunt u uw verblijf invullen naar eigen wens. Naast wandelen en fietsen in de mooie duingebieden, is het nabij gelegen Leiden met haar musea, theaters en per pendelboot bereikbare historisch centrum zeker de moeite van een bezoek waard. Met het openbaar vervoer op een paar minuten loopafstand zijn ook de andere steden vlot bereikbaar.

Het spreekt voor zich dat er op het Katwijkse strand voldoende te beleven is, dit speelt zich af voor uw appartement. Daarnaast  vindt u niet alleen in het centrum, maar ook op het strand een ruim aanbod aan restaurants. Een verblijf in dit luxe appartement en de unieke locatie biedt alles om er echt even uit te zijn.

Voor de liefhebbers van een zwembad met tropische temperaturen, is er in 2018 een nieuw recreatiebad geopend in Katwijk. Een dag van ontdekkingen kunt u ontspannen afsluiten met een prachtige zonsondergang  op het grote balkon.

Deel dit bericht